OVER ONS

Machinefabriek van der Waal streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Wij volgen daarvoor de nieuwste technieken om onze opdrachtgevers innovatieve producten te garanderen. Onze samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen, persoonlijkheid en resultaatgerichtheid.

Een blik op de historie: in 1987 is onze machinefabriek opgericht met één kotterbank. Om alle faciliteiten voor een optimale productie aan te kunnen bieden, hebben wij in de loop der jaren diverse uitbreidingen gerealiseerd. In 1994 is onze moderne bedrijfshal gebouwd. Om ruimte te bieden aan nieuwe kotter- en draaibanken, is de werkplaats daarna nog verder uitgebouwd.

Moderne bedrijfshal & machinepark
Machinefabriek van der Waal beschikt nu over een bedrijfshal van ruim 2.200 m². Deze capaciteit maakt het mogelijk om te voorzien in alle klantbehoeften. Ons machinepark ondergaat voortdurende vernieuwing. Dat maakt het mogelijk om ons te richten op alle takken van de metaalindustrie. Neem gerust een kijkje bij onze projecten, die het gevarieerde machinewerk goed illustreren.

Specifiek vraagstuk?
Geen werkstuk is ons te gek. Heeft u dus een specifieke vraag, neem dan contact met ons op.

Neem direct op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.